Πρόσκληση σε πρόγραμμα που οργανώνει το σχολείο μας για γονείς

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 6.00 μμ στο σχολείο μας, στην εναρκτήρια συνάντηση του εκπαιδευτικού προγράμματος για γονείς. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς και σε μελλοντικούς γονείς. Στοχεύοντας στην ενδυνάμωση και τη στήριξη κάθε μητέρας και πατέρα, ώστε να ανταποκρίνονται με επιτυχία στον σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, εκπαιδεύονται, μεταξύ άλλων, σε δεξιότητες αποτελεσματικής επικοινωνίας, που θεωρούνται η βάση για τη διαμόρφωση λειτουργικών σχέσεων μέσα στην οικογένεια,  καθώς επίσης και σε στρατηγικές διαχείρισης του άγχους.

Το πρόγραμμα συντονίζει ο κοινωνικός λειτουργός του σχολείου μας Δημήτρης Γιαννίτσας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023  στο μέιλ gianndimitris5@gmail.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον σκοπό και τους στόχους του προγράμματος, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας ή να απευθυνθείτε στη Διευθύντρια στο τηλέφωνο του σχολείου μας (2841021388).