Επίσκεψη στο Πρότυπο ΕΠΑΛ, ΕΠΑΛ και Εργαστηριακό Κέντρο Νεάπολης

Οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του Γυμνασίου μας, την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΕΠΑΛ ΝΕΑΠΟΛΗΣ με στόχο να ενημερωθούν για τις εκπαιδευτικές επιλογές που προσφέρει στο πλαίσιο τόσο των Εργαστηρίων δεξιοτήτων όσο και των δράσεων ομαλής μετάβασης από το Γυμνάσιο στο Λύκειο.

Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του και όχι μόνο να γνωρίσουν τα εργαστήρια και τις λειτουργίες τους αλλά και να πληροφορηθούν για τα διάφορα επαγγέλματα που μπορούν να ακολουθήσουν.

Μας υποδέχτηκε με ενθουσιασμό και φιλική διάθεση η διευθύντρια του Εργαστηριακού Κέντρου και στη συνέχεια κατά τμήματα επισκεφθήκαμε τα εργαστήρια όπου οι μαθητές ενημερώθηκαν για τους τομείς και τις ειδικότητες από τους αντίστοιχους  καθηγητές.

Ευχαριστούμε θερμά για την πλήρη ενημέρωση τον κύριο Κουδουμά του τομέα Μηχανολογίας, τον κύριο Ηγουμενάκη του τομέα Ηλεκτρολογίας/Ηλεκτρονικής και τον κύριο Φαϊτάκη του τομέα Δομικών.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκ μέρους των μαθητών, των συνοδών καθηγητών και της Διευθύντριας του σχολείου μας στη Διευθύντρια του Εργαστηριακού Κέντρου κ. Μαρία Καρακού για τη ζεστή φιλοξενία.