Επείγον: Ενισχυτική διδασκαλία στον χώρο του σχολείου μας

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

δημοσιεύτηκε Υπουργική Απόφαση για την οργάνωση της Ενισχυτικής διδασκαλίας για το σχολικό έτος 2023-2024. Η Ενισχυτική για τους μαθητές του Γυμνασίου περιλαμβάνει τα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά.

Τα μαθήματα αυτά πραγματοποιούνται μετά το τέλος των μαθημάτων και για πρώτη φορά μετά από χρόνια, θα πραγματοποιηθούν στο δικό μας σχολείο και όχι στο 1ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα αυτά τα παιδιά τους πρέπει να κατεβάσουν, να συμπληρώσουν την υπεύθυνη δήλωση που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του σχολείου μας και να τη στείλουν ηλεκτρονικά στο μέιλ του σχολείου μας: mail@3gym-ag-nikol.las.sch.gr.  Επιπλέον, θα δοθούν έντυπα στους μαθητές τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου για όσους γονείς προτιμούν την έντυπη συμπλήρωση.

Οι δηλώσεις πρέπει να σταλούν στο σχολείο μέχρι την Τρίτη 14/11/23 το βράδυ το αργότερο, καθώς πρέπει να αποσταλούν συμπληρωμένες καταστάσεις στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας. Για την έναρξη των μαθημάτων και λεπτομέρειες της υλοποίησής τους θα ενημερωθείτε μόλις μας σταλούν οδηγίες.

Σε περίπτωση πρακτικών προβλημάτων ή αποριών είμαστε στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο του σχολείου (2841021388) ή στο μέιλ του.

Παρακάτω μπορείτε να κάνετε λήψη της Υπεύθυνης δήλωσης:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab