Έναρξη μαθημάτων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και Έναρξη Ενισχυτικής διδασκαλίας

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

ευχόμαστε σε όλους Καλή χρονιά και καλή πρόοδο!!

Με την ευκαιρία της έναρξης των μαθημάτων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, σας υπενθυμίζουμε ότι όλοι πρέπει να προσπαθούμε να τηρούμε βασικές οδηγίες υγιεινής προκειμένου να μειώσουμε τη διασπορά κρουσμάτων κορωνοϊού, γρίπης και ιώσεων. Πλένουμε τα χέρια μας τακτικά, προσέχουμε όταν βήχουμε ή φτερνιζόμαστε, αποφεύγουμε τον συνωστισμό και αερίζουμε τακτικά τους χώρους διδασκαλίας. Όταν ασθενήσουμε, φροντίζουμε να παραμείνουμε σπίτι μέχρι την ανάρρωσή μας. Με προσοχή από όλους μας θα μπορεί να συνεχιστεί απρόσκοπτα η μαθησιακή διαδικασία οδεύοντας προς το τέλος του Α΄ τετραμήνου.

Επιπλέον, υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι διδάσκοντες και η Διευθύντρια είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Σε περίπτωση που κάποιος γονέας ή κηδεμόνας θέλει να ενημερωθεί για την επίδοση του παιδιού του, παίρνει τηλέφωνο και ορίζεται ραντεβού ώστε να μπορεί να έρθει στο σχολείο και να επικοινωνήσει δια ζώσης με τους διδάσκοντες. Αυτό το σύστημα ακολουθούμε τα τελευταία τρία χρόνια και θεωρούμε ότι διευκολύνει τη διαδικασία. Πάντα είναι στη διάθεσή σας το μέιλ του σχολείου μας (mail@3gym-ag-nikol.las.sch.gr) και το τηλέφωνό μας (2841021388).

Τέλος, ενημερώνουμε τους μαθητές που έχουν δηλώσει παρακολούθηση ενισχυτικής διδασκαλίας ότι η Ενισχυτική θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024. Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας μόλις ολοκληρωθεί η συνεννόηση με τα άλλα σχολεία. Οι μαθητές που είχαν δηλώσει εκπρόθεσμα παρακαλούνται να προσέλθουν κανονικά, μέχρι να βεβαιωθούμε για το αν μπορούν να παρακολουθήσουν ή όχι.