Βράβευση μαθητών μας στον διαγωνισμό ζωγραφικής, κειμένου, ποιήματος – μαντινάδας με θέμα «Σπιναλόγκα».

Το Σάββατο 4 Ιουνίου παρουσιάστηκε στο Κινηματοθέατρο REX της πόλης μας το νέο βιβλίο της Β. Χίσλοπ με τίτλο “ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ”. Πρόκειται για διασκευή για παιδιά του γνωστού βιβλίου της συγγραφέως με τίτλο “ΤΟ ΝΗΣΙ”, εμπνευσμένο από τη ζωή των λεπρών στη Σπιναλόγκα.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη παρουσίαση πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός ζωγραφικής, κειμένου, ποιήματος – μαντινάδας με θέμα «Σπιναλόγκα», στον οποίο συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από όλα τα Δημοτικά και Γυμνάσια του Δήμου μας. Οι μαθητές της Α΄ τάξης του σχολείου μας Μιχάλης Βάρδας και Έλενα Δημητριάδη βραβεύτηκαν για το ποίημά τους με τίτλο “ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ”, ενώ η μαθήτρια της Β΄ τάξης Ναταλία Ντούζα για τη ζωγραφιά της με τίτλο “Η ΒΑΡΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ …”. Στον διαγωνισμό συμμετείχε επίσης η μαθήτρια της Α΄ τάξης Κλέα Μούφαλι με κείμενο και η Κατερίνα Ραπάνη από τη Β΄ τάξη με ζωγραφιά.

Αναλυτικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση, βίντεο και φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.anatolh.com/2022/06/06/me-evaisthisia-provalei-ti-diaforetikotita-kai-parakinei-na-mathoume-gia-tin-topiki-istoria-parousiastike-sto-rex-to-vivlio-tis-v-chislop-to-nisi-tis-marias-vinteo-foto/.

Συγχαίρουμε θερμά όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να εκφράζονται δημιουργικά σε κάθε ευκαιρία!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab