Η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 3ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με διάφορα αθλήματα όπως είναι η ποδηλασία, η σκοποβολή, το τέννις, το μπάσκετ, το βόλευ και το ποδόσφαιρο. Παράλληλα, παρακολούθησαν Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών. Την οργάνωση και τον γενικό συντονισμό της όλης δράσης είχε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Εμ. Τσαμπανάκης.
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν :
–          τους καθηγητές φυσικής αγωγής κ. Αντώνη Κριτσωτάκη και κ. Γιώργο Τζώρτζη για την εξοικείωση των μαθητών μας με τις βασικές αρχές της αντισφαίρισης και της καλαθοσφαίρισης αντίστοιχα
–          τον κ.Φάνη Σηφάκη, εκπαιδευτή πρακτικής σκοποβολής και Πανελληνιονίκη (στην 1η θέση), καθώς και την Γεωργία Σηφάκη, τη μικρότερη σε ηλικία Πανελληνιονίκη στην πρακτική σκοποβολή στην κατηγορία έως 19 ετών,  για την παρουσίαση του αθλήματος της σκοποβολής.
– τον κ. Χάρη Καστραντά, προπονητή και πρωταθλητή Ελλάδας στην ποδηλασία για την επίδειξη και τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε για το συγκεκριμένο άθλημα
– τον κ. Δημήτρη Κουλουγουσίδη από την Ομάδα Διάσωσης για το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών
Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού με έναν τόσο ενδιαφέροντα και βιωματικό τρόπο πέρασε σε όλους μας το μήνυμα για τη σπουδαία σημασία του Αθλητισμού σε όλους τους τομείς της ζωής, ειδικά των νέων ανθρώπων όπως είναι οι μαθητές και οι μαθήτριές μας!