Τα παιδιά εκφράζονται! Η συναυλία του σχολείου μας, μια ακόμη εμπειρία

  • Αγαπώ τη μουσική και ασχολούμαι με αυτήν. Κάνω μαθήματα κλασικής κιθάρας, χορωδίας, θεωρίας… όμως από το δημοτικό ονειρευόμουν να πάω στο γυμνάσιο και να γίνω μέλος ενός μουσικού συνόλου. Είχα δει παλαιότερες δουλειές της κ. Παπαδάκη και μου άρεσαν πολύ. Και να που έγινε πραγματικότητα! Από τη φετινή χρονιά θα θυμάμαι τις ατέλειωτες πρόβες εντός και εκτός του σχολικού ωραρίου, την ωραία ατμόσφαιρα που υπήρχε μεταξύ μας, το πόσο διασκεδάζαμε και φυσικά το αποκορύφωμα αυτής της προσπάθειάς μας με τη μουσική παράσταση που δώσαμε στο Rex.Ήταν εξαιρετική! Και με την καθοδήγηση ενός μόνου ανθρώπου της κ. Παπαδάκη! Φυσικά το κερασάκι στην τούρτα ήταν η διήμερη εκδρομή που πήγαμε την επόμενη μέρα στο Ηράκλειο. Παρακολουθήσαμε όπερα, επισκεφτήκαμε μουσεία και δεν κοιμηθήκαμε καθόλου. Κ.Γιάννα, κ.Τζένη και οι υπόλοιποι συνοδοί σας ευχαριστώ πολύ γι αυτήν την εμπειρία. Ήταν μοναδική και εύχομαι να επαναληφθεί!
  • Η συνεργασία μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν αρκετά κουραστική αλλά και πάρα πολύ ευχάριστη! Χάσαμε φυσικά κάποιες διδακτικές ώρες στο σχολείο αλλά πραγματικά άξιζε τον κόπο!!! Κάναμε σκληρή δουλειά ώστε να βγει ένα όμορφο αποτέλεσμα!!! Εκείνη την ημέρα που θα παρουσιάζαμε αυτή την όμορφη παράσταση είχαμε όλοι πολύ άγχος Αλλά μόλις ανεβήκαμε στη σκηνή ήταν πάρα πολύ όμορφο και ξεχωριστό αυτό το συναίσθημα. Ευχαριστούμε πολύ κυρία Γιάννα για την υπομονή σας!!!! Είστε η καλύτερη!!!
  • Η συνεργασία μου με εσάς κυρία ήταν πάρα πολύ ευχάριστη όλον αυτό τον καιρό. Ήσασταν υποστηρικτική και βοηθήσατε πολλά παιδιά να ξεπεράσουν τον φόβο του να τραγουδάνε μπροστά σε κοινό. Η παράσταση στο τέλος της χρονιάς εννοείται ήταν καταπληκτική. Διαλέξατε ένα προς ένα όλα τα τραγούδια ρωτώντας και την γνώμη μας και παρόλο που ήσασταν πολύ αγχωμένη τον τελευταίο καιρό δεν το δείχνατε για να μην επηρεάσετε και εμάς αρνητικά. Ήταν πραγματικά μια πολύ καλή συνεργασία όλον αυτόν τον καιρό.
  • Η παράσταση μας στο ρεξ μπορεί να χαρακτηριστεί με μια λέξη και ως τέλεια χωρίς καμία υπερβολή. Με την βοήθεια όλων και την ατομική προσπάθεια που κατέβαλε ο καθένας από εμάς βγάλαμε ένα αξιόλογο αποτέλεσμα. Ξεπεράσαμε οποιαδήποτε δυσκολία και με πολύ κόπο και ιδρώτα, κούραση και εμπόδια τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που μας βοήθησαν και φυσικά και την κυρία Παπαδάκη η οποία βρίσκεται πάντα δίπλα μας να μας δίνει όρεξη, εφόδια να προχωρήσουμε και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Όλη αυτή η διαδικασία μας έκανε να καταλάβουμε πως το σχολείο δεν είναι μόνο ένας χώρος μάθησης και γνώσεων αλλά και ένας χώρος πνευματικής καλλιέργειας και εμπειριών ζωής. Έτσι λοιπόν και εγώ ως μαθήτρια της τρίτης γυμνασίου που έλαβε μέρος στην εκδήλωση αυτή, έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη αυτή την εμπειρία και συνεχίζω στο λύκειο έχοντας στο μυαλό μου αυτές τις αξέχαστες στιγμές που μας γέμισαν όλους χαρά και συγκίνηση. Τέλος ένα μεγάλο μάθημα που λάβαμε μέσα από αυτήν την παράσταση ήταν πως μόνο όταν θέλεις κάτι πραγματικά θα βγει και ωραίο και από ότι φάνηκε εμείς το θέλαμε πολύ.
  • Στης 14/5/2023 η ομάδα της χορωδίας του 2°και του 3° γυμνάσιο Αγίου Νικολάου πήγε για δύο μέρες εκδρομή στο Ηράκλειο Κρήτης. Όταν Φτάσαμε πήγαμε να παίξουμε μπόουλινγκ κάτι που ήταν φανταστική εμπειρία και έπειτα οδηγηθήκαμε στο αρχαιολογικό μουσείο όπου είδαμε και μάθαμε πράγματα που ούτε καν φανταζόμασταν ότι υπάρχουν. Επίσης πήγαμε σε διάφορα escape rooms για να δραστηριοποιηθούμε και περάσαμε τέλεια! Επιπλέον, φτάσαμε στο ξενοδοχείο μας για να ξεκουραστούμε και μετά από λίγο να παρακολουθήσουμε την όπερα <<CARMEN>> η οποία ήταν πολύ εντυπωσιακή. Την επόμενη μέρα (Δευτέρα 15/5/2023) ξεκινήσαμε με το μουσείο θύραθεν με μουσικά όργανα τα οποία ήταν πολύ παλιά και κάποια πολύ καινούργια, μετά καταλήξαμε στο μουσικό σχολείο Ηρακλείου όπου υπήρχαν πολλά παιδιά που μάθαιναν όργανα και κάποια άλλα τραγουδούσαν εμείς πήγαμε και είδαμε και τα δύο και ήταν ωραία! Έπειτα γυρίσαμε πίσω στο Ηράκλειο και είχαμε ελεύθερο χρόνο όπου τον αξιοποιήσαμε καταπληκτικά. Αυτή θα είναι η καλύτερη εκδρομή μου όπως θα είναι για πάντα η καλύτερη μου καθηγήτρια η κ.Γιαννα Παπαδάκη.
  • Κυρία αρχικά να σας πω ότι σας αγαπώ πάρα μα πάρα πάρα πολύ, η συνεργασία αλλά και η παράσταση φέτος ήταν απλά υπέροχες!! Σας ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη συμπεριφορά σας αλλά και που πιστέψατε σε εμένα Είστε ένας υπέροχος άνθρωπος πάντα με ένα υπέροχο χαμόγελο και γεμάτη όρεξη και χαρά! Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ και σας αγαπώ πάρα πάρα πάρα πολυυυ